• aliments-complémentaires-animaux
  • aliments-complémentaires-animaux
  • aliments-complémentaires-animaux
Accueil > PRODUCTEN > Rundvee > Drench > Drench Dig

Drench Dig

aliments-complémentaires-animaux

Huisdieren :

Runderen

Pathologieën :

Verteringsproblemen
Drenchen
Vertering en de transit

Aanbevolen voor

Tonische en laxatieve bestanddelen om het spijsverteringsstelsel te stimuleren en om opnieuw op gang te brengen, een reset van de vertering.

Productomschrijving

Drench Dig reacctiveert de spijsvertering. Sorbitol en duizendguldenkruid stimuleren de spijsverteringsafscheidingen.

Drench Dig bevordert digestieve peristaltiek (cascara, duizendguldenkruid) en heeft een laxatieve werking (sulfaten, cascara). Het product ondersteunt de energiestofwisseling (propionaat en sorbitol) en de pensflora (kobalt). Met Drench Dig dient u 63 g kalium toe, dit is voldoende voor het herstel van hypokalemie als gevolg van verteringsstoornissen.

Samenstelling

Meng een 1 tot 2 zakje Drench Dig in een emmer lauw water en roer dit goed om.
Drench bijkomend tot een totale dosering van 15 tot 25 liter lauw water afhankelijk van het pensvolume en de mate van dehydratatie van het dier.

Door de eigenschappen van de zouten lost Drench Dig zeer goed op in water, dit vereenvoudigt niet enkel de toediening maar is ook aangewezen voor een snelle en optimale opname door het dier.

Breng de RVS-drenchtube in de bek van het dier en bevestig deze via de neusklem in de neus of aan het halster. De drench-tube beschermt de drench-slang voor beschadiging door de kauwreflex van het dier.

Veiligheidshalve bevelen we aan om het drenchen te strarten met zuiver water, indien dit geen problemen geeft, het drenchen te vervolgen met het opgeloste drenchproduct om daarna de rest van het water toe te dienen.Aanvullende producten

vache
aliments-complémentaires-animaux

De SAVETIS-drenchpomp is een hoogwaardig en betrouwbaar hulpmiddel voor dagelijks gebruik van Franse kwaliteit. 

vache
aliments-complémentaires-animaux

Voor optimaal drenchen van herstellende koeien