• aliments-complémentaires-animaux
  • aliments-complémentaires-animaux
  • aliments-complémentaires-animaux
Accueil > PRODUCTEN > Rundvee > Drench > Drench Part

Drench Part

aliments-complémentaires-animaux

Huisdieren :

Runderen

Pathologieën :

Drenchen
Elektrolyten

Aanbevolen voor

Geschikte formulering voor het herstellen van tekorten aan macro-elementen en voor een goede start van de lactatie.

Productomschrijving

Drench Part bevat elektrolyten (K+, Na+, Ca2+, Mg2+, PO42-, Cl-) en is samengesteld volgens de behoefte van het dier. Deze elektrolyten zijn onder de best oplosbare en opneembare chemische vorm samengesteld waardoor tekorten snel en optimaal worden aangevuld. Drench Part wordt opgelost in een emmer lauw water en eveneens via drenchage toegediend met een volume van 30 tot 45 liter.

Samenstelling

Meng een 1 tot 2 zakje Drench Part in een emmer lauw water en roer dit goed om. Drench bijkomend tot een totale dosering van 35 tot 45L lauw water afhankelijk van het pensvolume en de mate van dehydratatie van het dier.

Door de eigenschappen van de zouten (Ca, K onder chloridevorm) lost Drench Part zeer goed op in water, dit vereenvoudigt niet enkel de toediening maar is ook aangewezen voor een snelle en optimale opname door het dier.

Breng de RVS-drenchtube in de bek van het dier en bevestig deze via de neusklem in de neus of aan het halster. De drench-tube beschermt de drench-slang voor beschadiging door de kauwreflex van het dier.

Veiligheidshalve bevelen we aan om het drenchen te strarten met zuiver water, indien dit geen problemen geeft, het drenchen te vervolgen met het opgeloste drenchproduct om daarna de rest van het water toe te dienen.

De SAVETIS-pomp heeft een hoog debiet (660 ml per beweging of 1,2 l per heen-en-weerbeweging) is uitstekend geschikt voor het snel toedienen van grote volumes.Aanvullende producten

vache
aliments-complémentaires-animaux

De SAVETIS-drenchpomp is een hoogwaardig en betrouwbaar hulpmiddel voor dagelijks gebruik van Franse kwaliteit. 

vache
aliments-complémentaires-animaux

Voor optimaal drenchen van herstellende koeien