• aliments-complémentaires-animaux
  • aliments-complémentaires-animaux
  • aliments-complémentaires-animaux
Accueil > PRODUCTEN > Rundvee > Drench > Drench Lact

Drench Lact

aliments-complémentaires-animaux

Huisdieren :

Runderen

Pathologieën :

Drenchen

Aanbevolen voor

Voor optimaal drenchen van herstellende koeien

Productomschrijving

Drench Lact is een mineraal voedingsmiddel dat vooral wordt aanbevolen bij volwassen runderen.

Drench Lact opgelost in 35 tot 45 l lauw water herstelt door de ruime samenstelling de elektrolietenbalans en zorgt voor een duurzame hydratatie van het dier. Calcium, magnesium en fosfor worden respectievelijk in de vorm van chloridezouten (Ca en Mg) en mononatriumfosfaat toegediend, deze zijn zeer oplosbaar, waardoor de bestanddelen van Drench Lact optimaal door het dier wordt opgenomen.

Samenstelling

 Meng een 1 tot 2 zakje Drench Lact in een emmer lauw water en roer dit goed om. Drench bijkomend tot een totale dosering van 35 tot 45L lauw water afhankelijk van het pensvolume en de mate van dehydratatie van het dier.

Door de eigenschappen van de zouten (Ca, Mg, K onder chloridevorm) lost Drench Lact zeer goed op in water, dit vereenvoudigt niet enkel de toediening maar is ook aangewezen voor een snelle en optimale opname door het dier.

Breng de RVS-drenchtube in de bek van het dier en bevestig deze via de neusklem in de neus of aan het halster. De drench-tube beschermt de drench-slang voor beschadiging door de kauwreflex van het dier.

Veiligheidshalve bevelen we aan om het drenchen te strarten met zuiver water, indien dit geen problemen geeft, het drenchen te vervolgen met het opgeloste drenchproduct om daarna de rest van het water toe te dienen.

De SAVETIS-pomp heeft een hoog debiet (660 ml per beweging of 1,2 l per heen-en-weerbeweging) is uitstekend geschikt voor het snel toedienen van grote volumes.Aanvullende producten

vache
aliments-complémentaires-animaux

De SAVETIS-drenchpomp is een hoogwaardig en betrouwbaar hulpmiddel voor dagelijks gebruik van Franse kwaliteit. 

vache
aliments-complémentaires-animaux

Tonische en laxatieve bestanddelen om het spijsverteringsstelsel te stimuleren en om opnieuw op gang te brengen, een reset van de vertering.